Vytlačiť
1. Štartovacie kultúry v mäsovom priemysle
SYS | 0144129 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502072601.6 | |
100 | $a 20111125d1988łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Štartovacie kultúry v mäsovom priemysle $f M. Filová, Alica Lacková |
463 | -1 | $1 200 1 $a Aditívne látky v požívatinách $e zborník referátov zo 4. celoštátnej konferencie : Banská Bystrica, 29.-30. marca 1998 $g Recenzent: Terézia Šinková $v S. 119-124 $1 210 $a Bratislava $c Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV $d 1988 |
675 | $v 1. stred. $z slo | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0044192 $a Filová $b M. $4 070 $9 50 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 50 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20111125 $g AACR2 |