Vytlačiť
1. Štartovacie kultúry v mäsovom priemysle
Názov | Štartovacie kultúry v mäsovom priemysle |
---|---|
Autorské údaje | M. Filová, Alica Lacková |
Autor | Filová M. |
Spoluautori | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Aditívne látky v požívatinách : zborník referátov zo 4. celoštátnej konferencie : Banská Bystrica, 29.-30. marca 1998. S. 119-124. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1988 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E00 01380-001, kópia plného textu |