Vytlačiť
1. Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry
SYS | 0144149 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20220725090609.7 | |
100 | $a 20111128d1988łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry $f M. Filová, Alica Lacková |
463 | -1 | $1 200 1 $a Aplikácia štartovacích kultúr pri výrobe tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov $e zborník prednášok z konferencie : Bratislava, jún 1988 $v S. 39-48 $1 210 $a Bratislava $c Pobočka ČSVTS pri Mäsovom priemysle $d 1988 |
675 | $v 1. stred. $z slo | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0044192 $a Filová $b M. $4 070 $9 50 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 50 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20111128 $g AACR2 |