Vytlačiť
1. Používanie čistiacich a dezinfekčných prostriedkov v mäsovom priemysle
Názov | Používanie čistiacich a dezinfekčných prostriedkov v mäsovom priemysle |
---|---|
Autorské údaje | M. Gašpieriková, Alica Lacková, M. Vidová |
Autor | Gašpieriková M. |
Spoluautori | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Vidová M. | |
Zdrojový dokument | Detergencia v sanitácii potravinárskeho priemyslu : zborník zo seminára : Modra, 1988. S. 38-40. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1988 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných) |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E00 01383-001, kópia plného textu |