Vytlačiť
1. Nátierky pre priamy konzum na báze bravčovej masti a slnečnicového oleja
Názov | Nátierky pre priamy konzum na báze bravčovej masti a slnečnicového oleja |
---|---|
Preklad názvu | Pasty dlja prjamogo pitanija na osnove svinogo žira i podsolnečnogo masla,Direct consumption spreads on the basis of pork lard and sunflower oil |
Autorské údaje | Jarmila Hojerová, Alena Wunderová, Alica Lacková |
Autor | Hojerová Jarmila |
Spoluautori | Wunderová Alena |
Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |
Zdrojový dokument | Bulletin potravinárskeho výskumu. Roč. 28 (8), č. 4 (1989), s. 441-448. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1989. ISSN 0231-9950 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
URL | http://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=1&volume=28&article=183 |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E00 01434-001, kópia plného textu |