Vytlačiť
1. Fortifikácia mäsových výrobkov nenasýtenými mastnými kyselinami
Názov | Fortifikácia mäsových výrobkov nenasýtenými mastnými kyselinami |
---|---|
Preklad názvu | Obogaščenije mjasnych produktov nenasyščennymi žirnymi kislotami,Fortification of meat products by unsaturated fat acids |
Autorské údaje | Jarmila Hojerová, Alena Wunderová, Zuzana Rokošná, Alica Lacková |
Autor | Hojerová Jarmila |
Spoluautori | Wunderová Alena |
Rokošná Zuzana | |
Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |
Zdrojový dokument | Bulletin potravinárskeho výskumu. Roč. 27 (7), č. 3-4 (1988), s. 449-456. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1988. ISSN 0231-9950 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
URL | http://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=1&volume=27&article=123 |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E00 01435-001, kópia plného textu |