Vytlačiť
1. Vplyv nástreku krvnej plazmy na vlastnosti mäsových výrobkov
Názov | Vplyv nástreku krvnej plazmy na vlastnosti mäsových výrobkov |
---|---|
Preklad názvu | Vlijanije opryskivanija plazmoj krovi na svojstva mjasnych produktov,The Effect of blood plasma feedstock on properties of meat products |
Autorské údaje | Rudolfína Hatalová, Jozef Jajcay, Milan Luciak, Alica Lacková |
Autor | Hatalová Rudolfína |
Spoluautori | Jajcay Jozef |
Luciak Milan | |
Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |
Zdrojový dokument | Bulletin potravinárskeho výskumu. Roč. 29 (9), č. 3-4 (1990), s. 343-351. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1990. ISSN 0231-9950 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
URL | http://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=1&volume=29&article=225 |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E00 01436-001, kópia plného textu |