Vytlačiť
1. Sú naše potraviny bezpečné?
Názov | Sú naše potraviny bezpečné? |
---|---|
Autorské údaje | Marína Korčoková |
Autor | Korčoková Marína EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF |
Zdrojový dokument | Zodpovedná firma v praxi. Roč. 1 (október 2011), s. 21-27. - Bratislava : IURA EDITION, 2011. ISSN 1338-4791 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | bezpečnosť potravinová * Európska únia * potraviny modifikované geneticky * dozor potravinový |
Anotácia | Princípy bezpečnosti potravín EÚ. Geneticky modifikované organizmy, výhody a riziká. Legislatíva v oblasti GMO. Označovanie biopotravín. |
Kategória EPC | Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E11 01640-001, kópia plného textu |