Vytlačiť
1. Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní
SYS | 0145650 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20231127134137.5 | |
100 | $a 20111222a2011łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo $d slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní $f Roman Staňo |
330 | $a Dopyt v spoločnom stravovaní charakterizovaný tromi segmentmi. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - individuálni klienti. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - skupiny. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - rodiny. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0212050 $1 011 $a 1337-9313 $1 200 1 $a Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie $e vedecký časopis $e cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj $d Economy of tourism and business : scientific journal $v Roč. 3, č. 1-4 (2011), s. 100-101 $1 210 $a Bratislava $c Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU $d 2011 |
541 | 1- | $a <The> Segments of demand in catering |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005461 $a rodina |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002742 $a klienti |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005726 $a skupiny pracovné |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0040617 $a skupiny cieľové |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004509 $a ponuka |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001845 $a dopyt |
675 | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0048784 $a Staňo $b Roman $f 1966- $p EUBOBFKSC $9 100 $4 070 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20111222 $g AACR2 |