Vytlačiť
1. Trendy rozvoja potravinárskej obalovej techniky
SYS | 0146208 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502072634.5 | |
100 | $a 20120110a2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Trendy rozvoja potravinárskej obalovej techniky $d Trends of food-package technology development $f Igor Kačeňák |
301 | $a KEGA 006EU-4/2011 | |
330 | $a Vývoj obalového priemyslu bude v budúcich rokoch ovplyvnený niekoľkými faktormi. Jedným z nich je vývoj v oblasti technológií, ktoré zahrňujú zmeny v používaných materiáloch a technológiách. Aplikované moderné metódy balenia.Vákuové balenia a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Inteligentné systémy balenia. Rádiofrekvenčná identifikácia – RFID. Nanotechnológie. Obaly pre mikrovlnný ohrev. Biodegradovateľné obalové materiály – bioplasty. Automatizácia baliaceho procesu. Požiadavky na obaly budúcnosti. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0145603 $1 010 $a 978-80-225-3326-3 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 $b elektronický zdroj $e [zborník] $f zostavili: Peter Drábik, Peter Červenka, Petra Jansová $v S. [1-9] $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2011 $1 215 $a CD-ROM [1180 s.] |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003763 $a obaly |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001186 $a balenie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006412 $a technika obalová |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0006942 $a nanotechnológie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
675 | $a 621.798 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000267 $x Balenie a obalová technika | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0021179 $a Kačeňák $b Igor $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20120110 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |