Vytlačiť
1. Systémy bezpečnosti potravín
SYS | 0146227 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502072635.1 | |
100 | $a 20120110a2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Systémy bezpečnosti potravín $d Food safety systems $f Alica Lacková |
301 | $a [KEGA 006EU-4/2011] | |
330 | $a Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti. Niektoré normy používané na certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti v potravinárskom reťazci. Systém HACCP ((Hazard analysis and critical control points). Medzinárodné sektorové normy pre bezpečnosť potravín – BRC, IFS. Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0145603 $1 010 $a 978-80-225-3326-3 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 $b elektronický zdroj $e [zborník] $f zostavili: Peter Drábik, Peter Červenka, Petra Jansová $v S. [1-9] $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2011 $1 215 $a CD-ROM [1180 s.] |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001254 $a bezpečnosť |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007162 $a výrobky |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001440 $a certifikácia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003042 $a legislatíva |
675 | $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20120110 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |