Vytlačiť
1. Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania
SYS | 0146474 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502072637.2 | |
100 | $a 20120117d2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo $d slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania $f Marta Karkalíková |
301 | $a KEGA 006EU-4/2011 | |
330 | $a Aplikácia systému HACCP ako nástroja na zabezpečenie optimalizácie výroby potravín, nápojov a minimalizovanie zdravotných rizík v zariadeniach spoločného stravovania. Potravinová bezpečnosť Európskej únie a manažérstvo kvality. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0146347 $1 010 $a 978-80-969219-6-6 $1 200 1 $a Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľa $e zborník vedeckých statí : Products Safety Congress $f Zborník zostavila: Paulína Krnáčová $v S. 41-49 $1 210 $a Košice $c Euroedu, s. r. o. $d 2011 $1 215 $a 99 s. |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004613 $a požiadavky na výrobky |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007346 $a zariadenia stravovacie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002874 $a kontrola kvality |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006232 $a systém riadenia kvality |
675 | $a 658.56 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000344 $x Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029082 $a Karkalíková $b Marta $f 1947- $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20120117 $g AACR2 |