Vytlačiť
1. Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP
Názov | Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP |
---|---|
Preklad názvu | Food safety management system according to STN EN ISO 22000:2006 and HACCP |
Autorské údaje | Marek Šolc |
Autor | Šolc Marek |
Zdrojový dokument | Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 7, č. 3 (2011), s. 64-72. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2011. ISSN 1336-7137 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | bezpečnosť potravinová * Európa * Slovensko * normy kvality * prevencia * certifikáty |
Anotácia | Problematika potravinovej bezpečnosti v spoločnosti a v dodávateľských reťazcoch. Legislatíva v oblasti potravinovej bezpečnosti. Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti ako sú systém potravinovej bezpečnosti založený na prevencii a systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006. Výhody, ktoré vyplývajú zo zavedenia systému manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2011: 3 |