Vytlačiť
1. Gastrobiznis potrebuje prečistiť
Názov | Gastrobiznis potrebuje prečistiť |
---|---|
Autorské údaje | Jana Janků, Ľubomír Jochim |
Autor | Janků Jana (Autor interview) |
Spoluautori | Jochim Ľubomír (Účastník interview) |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 1-2 (2012), s. 48-49. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | gastronómia * reštaurácie * služby * zariadenia stravovacie * klienti * stránky webové * internet * recenzie |
Anotácia | Rozhovor s riaditeľom firmy, ktorá prevádzkuje webovú stránku restauracie.sme.sk. Databáza reštaurácií na Slovensku s hodnoteniami ponúkaných služieb. Hodnotiteľmi sú samotní návštevníci reštaurácií. Najčastejšia je kritika personálu. Webová stránka môže pomôcť reštauráciám aj návštevníkom. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2012: 1-12 |