Vytlačiť
1. Nezvyčajné reštaurácie
Názov | Nezvyčajné reštaurácie |
---|---|
Autorské údaje | Zlatica Kramárová |
Autor | Kramárová Zlatica |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 1-2 (2012), s. 64-69. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | reštaurácie * gastronómia * služby * kreativita |
Anotácia | Dobré jedlo tvorí základ úspechu reštaurácie. Druhú polovicu tvorí zážitok. Odlíšiť sa, upútať, prekvapiť je hlavný zámer nezvyčajných reštaurácií. Tematické reštaurácie sa stávajú turistickou atrakciou. K takýmto patria: reštaurácia hotela Grotta Palazzese vykrojená do vápencového brala, podmorská reštraurácia v Conrad Hotel Maledivy a ďalšie. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2012: 1-12 |