Vytlačiť
1. Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations
Názov | Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Renee B. Kim | ||||||||
Autor | Kim Renee B. | ||||||||
Zdrojový dokument | Agricultural economics. Vol. 58, no. 1 (2012), pp. 11-20. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2012. ISSN 0139-570X | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie | ||||||||
Heslá | riziko * potraviny * bezpečnosť potravinová * risk management * štúdie * Čína * Kórea | ||||||||
Anotácia | Rozdielne vnímanie potravinového rizika spotrebiteľmi a odborníkmi. Význam efektívneho potravinového risk manažmentu. Porovnávacia štúdia prevedená v Číne a Kórei. Metóda, analýza dát, výsledky a diskusia. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2012: 1-6 | ||||||||
|