Vytlačiť
1. Čo je Slow food?
Názov | Čo je Slow food? : opak Fast foodu razí filozofiu pôžitku - jesť a vychutnávať |
---|---|
Autorské údaje | Eva Blažková |
Autor | Blažková Eva |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 7-8 (2012), s. 70-73. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | gastronómia * reštaurácie * potraviny * suroviny * výrobky poľnohospodárske * regióny * organizácie * Česko * Slovensko |
Anotácia | Hnutie Slow food a jeho filozofia návratu k domácim chutiam, domácim a lokálnym surovinám. Požiadavky na suroviny, ktoré sú určené na prípravu jedál. Ako sa má správať reštaurácia, ktorá chce ísť cestou Slow food. Slow food v praxi na Slovensku a v Čechách. Slow food Pressburg. Slow food Prague. Zaujímavý projekt celosvetového hnutia Slow food - Archa chutí. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2012: 1-12 |