Vytlačiť
1. Balijská kuchyňa
Názov | Balijská kuchyňa : za božskú trpezlivosť božské jedlo |
---|---|
Autorské údaje | Barbora Daxner |
Autor | Daxner Barbora |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 9-10 (2012), s. 72-76. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | gastronómia * potraviny * ryža * káva * Indonézia |
Anotácia | Lokálna kuchyňa na indonézskom ostrove Bali. Čerstvosť ako charakteristický znak balijskej kuchyne. Harmonická kombinácia prísad. Posvätná ryža. Morská kuchyňa. Jedlo ako rituál. Cibetky a čerstvá káva. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2012: 1-12 |