Vytlačiť
1. Racionalizačné aspekty v spracovaní a spotrebe cereálnych výrobkov
SYS | 0168887 | |
---|---|---|
LBL | 00000nbm--22^^^^^---450- | |
005 | 20240104091651.3 | |
100 | $a 20130520d1975łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Racionalizačné aspekty v spracovaní a spotrebe cereálnych výrobkov $e kandidátska dizertačná práca $f Rudolf Schaller |
210 | $a Bratislava $d 1975 | |
215 | $a 226 s. | |
300 | $a Školiteľ nie je uvedený | |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006844 $a úroveň životná |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007162 $a výrobky |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo |
675 | $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0045972 $a Schaller $b Rudolf $4 070 |
712 | 02 | $3 eu_un_auth*k0001204 $a Vysoká škola ekonomická v Bratislave $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20130520 $g AACR2 |