Vytlačiť
1. Zabezpečovanie kvality v reštauračných službách
Názov | Zabezpečovanie kvality v reštauračných službách : diplomová práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Atila Homolya, školiteľ: Marek Andrejkovič | ||||||||
Autor | Homolya Atila | ||||||||
Ďalší autori | Andrejkovič Marek (Školiteľ (konzultant)) EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF | ||||||||
Korporácia | Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach . Katedra hospodárskej informatiky a matematiky | ||||||||
Vydavateľské údaje | Košice, 2013. - 61 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 875664 | ||||||||
|