Vytlačiť
1. Substancje dodatkowe w żywności
Názov | Substancje dodatkowe w żywności . 3.5 |
---|---|
Autorské údaje | Małgorzata Kosiorowska |
Autor | Kosiorowska Małgorzata EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Mniej odpadów? - Tak!, Moduł III - Zrównoważona konsumpcja i zdrowy styl życia. S. 96-99. - Wrocław : Stowarzyszenie Ekologiczne"EKO-UNIA", 2009. ISBN 978-83-925260-3-2 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z kníh |
Jazyk dokumentu | poľština |
Krajina vydania | Poľsko |
Kategória EPC | Odborné práce v zahraničných recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E09 01972-002, kópia plného textu |