Vytlačiť
1. Food safety management system according to ISO 22000 in the selected poultry plant
Názov | Food safety management system according to ISO 22000 in the selected poultry plant |
---|---|
Autorské údaje | Małgorzata Kosiorowska, Tomasz Lesiów |
Autor | Kosiorowska Małgorzata EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Lesiów Tomasz |
Zdrojový dokument | Produktová politika a jej sociálno-ekonomické aspekty : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. S. 89-97. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3085-9 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E10 01754-001, kópia plného textu |