Vytlačiť
1. Analýza vývoja odvetvia reštauračných služieb na Slovensku
Názov | Analýza vývoja odvetvia reštauračných služieb na Slovensku | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Analysis of the restaurant industry development in Slovakia | ||||||||
Autorské údaje | Linda Síbertová | ||||||||
Autor | Síbertová Linda EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM | ||||||||
Zdrojový dokument | Ekonomika, financie a manažment podniku VII. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. [S. 1-8][CD-ROM]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3725-4 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | ||||||||
Heslá | reštaurácie * služby * Slovensko | ||||||||
Anotácia | Príspevok charakterizuje odvetvie reštauračných služieb na Slovensku, identifikuje v súčasnosti prevládajúce trendy a prostredníctvom vybraných ukazovateľov analyzuje vývoj odvetvia a predpovedá jeho ďalšie smerovanie. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E13 01509-054, originál dokumentu | ||||||||
|