Vytlačiť
1. Od čašníka po riaditeľa
Názov | Od čašníka po riaditeľa |
---|---|
Autorské údaje | Jaroslav Hinšt, Martina Jurinová |
Autor | Hinšt Jaroslav |
Spoluautori | Jurinová Martina |
Zdrojový dokument | Forbes. Roč. 4, č. Február (2014), s. 66-68. - Nitra : Barecz & Conrad Media, 2014. ISSN 1338-2527 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | hotely * hotelierstvo * manažment * zamestnávatelia * zamestnanci * talenty * služby |
Anotácia | Hotel Kempinski na ôsmom mieste v rebríčku TOP zamestnávateľov. Dôležitý talent manažment. Požiadavky na zamestnancov. Sieť Kempinski - kolekcia individuálnych hotelov. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2014: Január-Jún |