Vytlačiť
1. Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov zo zahraničia
Názov | Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov zo zahraničia : bakalárska práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Karolína Pavlovičová, školiteľ: Malgorzata A. Jarossová | ||||||||||||
Autor | Pavlovičová Karolína | ||||||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2014. - 49 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 880552 | ||||||||||||
|