Vytlačiť
1. Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov v SR
SYS | 0188298 | |
---|---|---|
LBL | 00000nbm--22^^^^^---450- | |
005 | 20170201101332.5 | |
035 | $a f6280991-05ab-4298-92dc-4d7ca8d4b99e | |
100 | $a 20140613d2014łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov v SR $e bakalárska práca $f Veronika Pazúriková $g školiteľ: Malgorzata A. Jarossová |
210 | $a Bratislava $d 2014 | |
215 | $a 66 s. | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0055160 $a Pazúriková $b Veronika $4 070 |
702 | -1 | $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $f 1978- $4 727 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
712 | 02 | $3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20140613 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |