Vytlačiť
1. Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov v SR
Názov | Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov v SR : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Veronika Pazúriková, školiteľ: Malgorzata A. Jarossová | ||||||||
Autor | Pazúriková Veronika | ||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2014. - 66 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 880553 | ||||||||
|