Vytlačiť
1. A General equlibrium analysis of food industry considering the food quality
SYS | 0192277 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20231211071616.2 | |
100 | $a 20140916a2014łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a eng $d eng |
102 | $a CZ | |
200 | 1- | $a <A> General equlibrium analysis of food industry considering the food quality $f Pu-Yan Nie, You-Hua Chen |
330 | $a Model dynamickej rovnováhy na základe množstva a kvality potravín. Dopady konkurencie na ceny, výkon, zisk a sociálny blahobyt. Tri závery výskumu: Vyššia konkurencia znižuje kvalitu potravín; Regulácie zvyšujú kvalitu len krátkodobo; Dopady (negatívne) regulácie znášajú výhradne výrobcovia, spotrebitelia profitujú. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0251740 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 60, no. 7 (2014), s. 301-308 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2014 |
541 | 1- | $a Analýza všeobecnej rovnováhy v potravinárskom priemysle so zreteľom na kvalitu potravín |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005476 $a rovnováha dynamická |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005299 $a regulácia trhu |
675 | $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0056813 $a Nie $b Pu-Yan $4 070 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0056814 $a Chen $b You-Hua $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20140916 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |