Vytlačiť
1. Bio produkt v spoločnom stravovaní
Názov | Bio produkt v spoločnom stravovaní | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | The Bio product in catering | ||||||||
Autorské údaje | Roman Staňo, Ladislav Bažó | ||||||||
Autor | Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||
Spoluautori | Bažó Ladislav EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Vedecké state Obchodnej fakulty 2014 : zborník vedeckých statí. S. 440-447 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Drábik Peter ; Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Koudelka Jan. ISBN 978-80-225-3931-9 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | ||||||||
Heslá | stravovanie spoločné * bioprodukty | ||||||||
Anotácia | Prezentácia možností implementácie bio produktu v spoločnom stravovaní od počiatočnej fázy výberu vhodných bio produktov pre procesy v spoločnom stravovaní až po ich ekologické zhodnotenie v záverečnej fáze. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E14 01863-041, originál dokumentu | ||||||||
|