Vytlačiť
1. Prísnejšie pravidlá označovania pôvodu mäsa
Názov | Prísnejšie pravidlá označovania pôvodu mäsa |
---|---|
Zdrojový dokument | Obchod : marketing, retail, FMCG. Roč. 20, č. 2 (2015), s. 14. - Bratislava : MAFRA, 2015. ISSN 1335-2008 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo |
Heslá | mäso * označovanie tovarov * Európska únia |
Anotácia | Výrobcovia mäsa v EÚ sú od 1. apríla povinní uvádzať na obaloch krajinu pôvodu. Popri hovädzom mäse sa nariadenie vzťahuje už aj na bravčové, ovčie, kozie a hydinové mäso. Čo musí obsahovať etiketa. Hrozba sankcií. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2015: 1-6 |