Vytlačiť
1. Public Atitudes to GM Foods. The Balancing of Risks and Gains
SYS | 0207190 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20240502083518.9 | |
014 | $a 000358269100040 $2 WOS | |
014 | $a 2-s2.0-84934971175 $2 SCOPUS | |
014 | $a 000358269100040 $2 CCC | |
100 | $a 20150921a2015łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a eng $d eng |
102 | $a GB | |
200 | 1- | $a Public Atitudes to GM Foods. The Balancing of Risks and Gains $f John Hudson, Anetta Čaplánová, Marcel Novák |
321 | $a Registrovaný: Scopus | |
330 | $a Faktory tvorby názoru verejnosti na geneticky modifikované potraviny. Sociánoekonomické faktory, vnímanie prirodzenosti produktu a vplyvu na životné prostredie a uprednostnenie cisgenézy pred transgenézou. Modelovanie postoja verejnosti k GM potravinám. Vedomosti, vedecké pozadie, vzdelanie rodičov a náboženstvo ako hlavné faktory pri tvorbe povedomia o GM potravinách. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0269907 $1 011 $a 1095-8304 $1 011 $a 0195-6663 $1 200 1 $a Appetite $v Vol. 92 (2015), pp. 303-313 online $1 210 $a London $c Elsevier Applied Science |
541 | 1- | $a Verejný postoj ku GM potravinám. Vyvažovanie rizík a ziskov |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004573 $a potraviny modifikované geneticky |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003469 $a modernizácia technológie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002572 $a inžinierstvo génové |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005568 $a rozvoj vedeckotechnický |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003340 $a mienka verejná |
675 | $a 316.6 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000044 $x Sociálne správanie. Psychologická sociológia. Sociálna psychológia | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0016279 $a Hudson $b John $4 070 $9 34 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*p0049446 $a Čaplánová $b Anetta $p EUBFNHKET $4 070 $9 33 $f 1967- $T Katedra ekonómie FNH |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0005093 $a Novák $b Marcel $p EUBFNHKET $4 070 $9 33 $f 1979- $T Katedra ekonómie FNH |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20150921 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |