Vytlačiť
1. Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness
Názov | Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness |
---|---|
Autorské údaje | Alica Lacková, Marta Karkalíková, Štefan Žák |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Žák Štefan EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF | |
Zdrojový dokument | Commodity science in a changing world : 20th IGWT symposium : September 12th-16th, 2016, Varna, Bulgaria. P. 666-671 CD-ROM. - Varna : University of economics, 2016 ; Commodity science in a changing world Symposium. ISBN 978-954-21-0904-4 |
Poznámky | VEGA 1/0670/16 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Bulharsko |
Systematika | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami |
Heslá | kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * konkurencieschopnosť * systém riadenia kvality * Slovensko |
Anotácia | Kvalita a bezpečnosť potravín na Slovensku v kontexte ich vzrastajúcej konkurencieschopnosti. Ochrana spotrebiteľa, ochrana proti stratám obchodu. Manažérsky systém bezpečnosti potravín. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 00669-001, kópia plného textu |