Vytlačiť
1. Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny
Názov | Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny |
---|---|
Autorské údaje | Katarína Fašiangová |
Autor | Fašiangová Katarína |
Zdrojový dokument | Goodwill : magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti. Roč. 8, č. September-Október (2016), s. 65. - Bratislava : Goodwill, 2016. ISSN 1337-9798 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | priemysel potravinársky * technológie nové * dozor potravinový * potravinárstvo * potraviny * výživa * zdravie |
Anotácia | Kvalita každej potraviny je definovaná súborom charakteristických vlastností. Funkčné potraviny podľa ILSI (International Life Science Institute) a čo znamená termín funkčnosť potravín. Zmeny v potravinárskych technológiách. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2016: Február-December |