Vytlačiť
1. Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers
Názov | Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers . 10. |
---|---|
Autorské údaje | Alica Lacková, Malgorzata A. Jarossová |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość o przyszłość. S. 92-107 [1 AH]. - Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2016 / Czarniecka-Skubina Ewa ; Jakość i bezpieczeństwo żywności konferencja naukowa. ISBN 978-83-9438-896-6 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Poznámky | VEGA 1/0635/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z kníh |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Poľsko |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * spotrebitelia * správanie spotrebiteľa * dozor potravinový * Slovensko |
Kategória EPC | Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 00730-001, kópia plného textu |