Vytlačiť
1. Kuchynský odpad
Názov | Kuchynský odpad : ako sa vyhnúť pokute? |
---|---|
Autorské údaje | Lenka Skalická |
Autor | Skalická Lenka |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 10, č. jeseň (2016), s. 32-34. - Žilina : Direct press, 2016. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 628.4/.6 - Hygiena miest |
Heslá | odpad * reštaurácie * zariadenia stravovacie * ekológia * legislatíva * potraviny * tuky * oleje rastlinné |
Anotácia | Zber a manipulácia biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo zariadení spoločného stravovania. Vymedzenie pojmu biologicky rozložiteľný kuchynský a reštauračný odpad. Povinnosti držiteľa odpadu. Zákazy pre prevádzkovateľa kuchyne. Povinnosti prevádzkovateľov pri nakladaní s biologicky rozložiteľným kuchynským a reštauračným odpadom. Manipulácia a spôsob odstraňovania tohto druhu odpadu. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2016: jar-zima |