Vytlačiť
1. Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers
Názov | Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Tomáš Ratinger, Adam Tomka, Iveta Bošková | ||||||||
Autor | Ratinger Tomáš | ||||||||
Spoluautori | Tomka Adam | ||||||||
Bošková Iveta | |||||||||
Zdrojový dokument | Agricultural economics. Vol. 62, no. 10 (2016), s. 447-458. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2016. ISSN 0139-570X | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo | ||||||||
Heslá | pekárenstvo * výrobky * spotreba obyvateľstva * spotreba udržateľná * odpad * odpadky * využitie odpadu * Česko | ||||||||
Anotácia | Trvalo udržateľná spotreba pekárenských výrobkov, odpady pekárenských výrobkov - výzva pre spotrebiteľov a výrobcov v Česku. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Zväzky | 2016: 7-12 | ||||||||
|