Vytlačiť
1. Nutričná kvalita netradičných cereálií
Názov | Nutričná kvalita netradičných cereálií |
---|---|
Súbežný názov | Nutritional quality of non-traditional cereals |
Autorské údaje | Magdaléna Lacko-Bartošová, Lucia Lacko-Bartošová |
Autor | Lacko-Bartošová Magdaléna |
Spoluautori | Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená od 1.1.2024 |
Zdrojový dokument | Pestovateľské technológie a ich význam pre prax : zborník zo 7. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 1. decembra 2016. S. 81-84. - Piešťany : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum - Výskumný ústav rastlinnej výroby, 2016 ; Pestovateľské technológie a ich význam pre prax vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou / Bujnovský Radoslav ; Candráková Eva. ISBN 978-80-89417-72-8 |
Poznámky | ITMS 26 220 220 115 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 631 - Poľnohospodárstvo |
Heslá | poľnohospodárstvo * výživa * pšenica * kvalita |
Anotácia | Vzrast záujmu konzumentov ako aj nutricionistov o plevnaté druhy cereálií ako sú pšenica jednozrnová (Triticum monococcum), pšenica dvojzrnová (Triticum dicoccon) a pšenica špaldová (Triticum spelta). Terapeutické vlastnosti uvedenej pšenice. Zhodnotenie nutričných ukazovateľov vybraných odrôd pšenice jednozrnovej, dvojzrnovej a špaldovej. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 01099-001, kópia plného textu |