Vytlačiť
1. Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę?
Názov | Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę? |
---|---|
Súbežný názov | Organic foods – way to „healthy” diet? |
Autorské údaje | Monika Bronkowska, Dagmara Orzeł, Joanna Wyka, Marta Habánová, Malgorzata A. Jarossová |
Autor | Bronkowska Monika |
Spoluautori | Orzeł Dagmara |
Wyka Joanna | |
Habánová Marta | |
Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |
Zdrojový dokument | Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 16-23 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | poľština |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo |
Heslá | priemysel potravinársky * kvalita potravín * spotrebitelia * označovanie tovarov * biopotraviny * štýl životný |
Anotácia | Biopotraviny a propagácia takzvaného zdravého životného štýlu. Posudzovanie vplyvu biopotravín na ľudské zdravie. Niekoľko štúdií vykonaných v Poľsku a na celom svete preukázalo, že ekologické produkty vo väčšine prípadov obsahujú viac živín a bioaktívnych látok než konvenčná výroba potravín. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 01135-002, originál dokumentu |