Vytlačiť
1. Trendy v potravinárskom priemysle
Názov | Trendy v potravinárskom priemysle | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Trends in food industry | ||||||||
Autorské údaje | Vanda Rogovská | ||||||||
Autor | Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 9, č. 34 (2016), s. 202-210. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016. ISSN 1337-7493 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0635/14 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 339.1 - Obchod - všeobecné otázky. Trh | ||||||||
Heslá | priemysel potravinársky * výskum trhu * konkurencieschopnosť * Európska únia * kvalita tovaru * politika spotrebiteľská * politika sortimentná | ||||||||
Anotácia | Primárny prieskum medzi krajinami EÚ, ktoré sa zúčastnili EXPA 2015 s cieľom zistiť, aké tradičné a regionálne potraviny a nápoje vyrábajú, pri akých príležitostiach ich konzumujú. Identifikovanie, ktoré domáce potravinárske spoločnosti jednotlivých krajín EÚ sú úspešné na medzinárodných trhoch a ktoré najdôležitejšie faktory prispievajú k ich konkurencieschopnosti. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E16 01154-007, originál dokumentu | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Zväzky | 2016: 33-36 | ||||||||
|