Vytlačiť
1. Špecifický charakter inovácií v potravinárskom priemysle
Názov | Špecifický charakter inovácií v potravinárskom priemysle |
---|---|
Súbežný názov | Specific character of innovation in the food industry |
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Inovácie v podnikateľskom prostredí II 2016 : zborník vedeckých statí. S. 63-67 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Donovalová Alena ; Leščáková Martina ; Gondárová Jana. ISBN 978-80-225-4299-9 |
Poznámky | VEGA 1/0670/16 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | priemysel potravinársky * potravinárstvo * inovácia * stratégia inovačná * investície * politika priemyselná * výroba priemyselná |
Anotácia | Súčasný potravinársky priemysel v ekonomike Slovenska. Spracovanie poľnohospodárskych produktov a investície do modernizácie, inovácií a ekologizácie výroby. Význam inovácií v potravinárskom priemysle na Slovensku a charakterizovanie jeho špecifík. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 01548-009, originál dokumentu |