Vytlačiť
1. Tradičné a regionálne výrobky v rámci Politiky kvality EÚ
Názov | Tradičné a regionálne výrobky v rámci Politiky kvality EÚ : vysvetlenie základných pojmov | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Malgorzata A. Jarossová | ||||||||
Autor | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. S. 92-100 [9,28 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0635/14 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | potraviny * kvalita potravín * označovanie tovarov * logo * kvalita výrobkov * značky kvality * značky výrobkov * regióny * Slovensko | ||||||||
Kategória EPC | Práce zverejnené na internete | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E16 01602-015, online | ||||||||
|