Vytlačiť
1. Indicators of Startup in Gastronomy Services
Názov | Indicators of Startup in Gastronomy Services | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Ukazovatele start-upov v gastronomických službách | ||||||||
Autorské údaje | Richard Bednár | ||||||||
Autor | Bednár Richard EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM | ||||||||
Zdrojový dokument | Management : science and education. Vol. 4, no. 2 (2015), s. 9-11. - Žilina : Faculty of Management Science and Informatics University of Žilina. ISSN 1338-9777 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 65.011.1 - Politika podnikania. Podniková stratégia | ||||||||
Heslá | start-up * inovácia * inkubátory podnikateľské * technológie nové * služby nevýrobné * gastronómia * modely podnikateľské | ||||||||
Anotácia | V posledných rokoch rezonuje slovo startup a stáva sa predmetom inovácií, tvorivosti a úspechov. Formálne a neformálne združenia, investičné skupiny, centrá technológií, gastronomické služby. Začínajúce firmy, ktoré priniesli nové trendy do gastronomických služieb v posledných mesiacoch. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E16 01659-001, kópia plného textu | ||||||||
|