Vytlačiť
1. Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta
Názov | Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Prístup spotrebiteľov týkajúci sa ponuky inovatívnych potravinárskych výrobkov na príklade cestovín | ||||||||
Autorské údaje | Marzena Jeźewska-Zychowicz, Marta Sajdakowska, Malgorzata A. Jarossová | ||||||||
Autor | Jeźewska-Zychowicz Marzena | ||||||||
Spoluautori | Sajdakowska Marta | ||||||||
Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |||||||||
Zdrojový dokument | Handel wewnętrzny : rynek-przedsiębiorstwo-konsumpcja-marketing. Vol. 63, no.1 (2017), pp.192-202. - Warszawa : Instytut Badań Rynku, Konsumpcji i Koniunktur, 2017. ISSN 0438-5403 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Poľsko | ||||||||
Heslá | spotrebitelia * potraviny * kvalita tovaru * výskum marketingový | ||||||||
Anotácia | Marketingový prieskum ochoty respondentov konzumovať inovatívne potravinové výrobky na príklade cestovín. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E17 00185-001, kópia plného textu | ||||||||
|