Vytlačiť
1. Food Safety as an Integral Part of Management Systems
Názov | Food Safety as an Integral Part of Management Systems | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Bezpečnosť potravín ako integrálna súčasť systémov manažérstva | ||||||||
Autorské údaje | Alica Lacková, Marta Karkalíková | ||||||||
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Spoluautori | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Current trends in commodity science : [proceedings] : selected aspects of organization, product and process management. Pp. 109-117. - Poznań : Faculty of commodity science, Poznań university of economics & business, 2017 / Górna Justyna ; Kaźmierczak Magdalena. ISBN 978-83-948206-2-6 | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0670/16 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Poľsko | ||||||||
Heslá | bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * kontrola štátna * systémy riadenia * prieskum * Slovensko | ||||||||
Anotácia | Systémy manažérstva bezpečnosti potravín (HACCP, ISO 9001, ISO 22000). Potravinové škandály. Výsledky online dotazníkového prieskumu o bezpečnosti a kvalite potravín medzi slovenskými zákazníkmi z obdobia 01-02/2017. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Odkazy | (7) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E17 00303-002, kópia plného textu | ||||||||
|