Vytlačiť
1. K potenciálu a o možnostiach využívania ciroka cukrového
Názov | K potenciálu a o možnostiach využívania ciroka cukrového | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Potential and the possibilities of the use of sorgum | ||||||||
Autorské údaje | M. Stričík, J. Husťák, O. Sokol | ||||||||
Autor | Stričík Michal EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené | ||||||||
Spoluautori | Husťák Ján | ||||||||
Sokol Ondrej | |||||||||
Zdrojový dokument | K aspektom v jednotlivých prierezových oblastiach pôdohospodárstva : zborník odborných príspevkov zo školských, odborno-vedeckých a popularizačných podujatí konaných v roku 2016 Strednou odbornou školou poľnohospodárstva a služieb na vidieku organizovaných v Košiciach a vo Viničkách. S. 60-62. - Košice : Stredná odborná škola poľnohospodárstva a služieb na vidieku, 2016 / Kačániová Miroslava ; Sudzina Marián. ISBN 978-80-972561-7-3 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | poľnohospodárstvo * potravinárstvo * krmoviny * cukor * plodiny poľnohospodárske | ||||||||
Anotácia | Cirok cukrový je hodnotná, hospodársky významná plodina využívaná najmä v potravinárskom priemysle. Ekonomicky efektívna plodina z dôvodov nižších materiálových nákladov. Využitie ako kŕmnej plodiny pre ovce a hovädzí dobytok a postupné začleňovanie na výrobu etanolu a bioplynov v bioenergetike. Biologicky hodnotné látky v ciroku. | ||||||||
Kategória EPC | Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných) | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E17 00314-001, kópia plného textu | ||||||||
|