Vytlačiť
1. Availability of Food in Terms of Region
Názov | Availability of Food in Terms of Region | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Dostupnosť potravín z hľadiska regiónu | ||||||||
Autorské údaje | Erika Dudáš-Pajerská | ||||||||
Autor | Dudáš-Pajerská Erika EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | ||||||||
Zdrojový dokument | Ekonomika APK : International Scientific and Production Journal. No. 8 (2017), pp. 70-77. - Ukraine : National Scientific Centre Institute of Agrarian Economics, 2017. ISSN 2221-1055 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Ukrajina | ||||||||
Heslá | potraviny * Slovensko * obchod * analýza štatistická * geografia * metódy štatistické * zdravie * obyvateľstvo | ||||||||
Anotácia | Problém dostupnosti potravín z hľadiska Prešovského regiónu. Potravinové púšte v regióne. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E17 00514-001, kópia plného textu | ||||||||
|