Vytlačiť
1. Competitiveness and innovation of the Polish food industry
Názov | Competitiveness and innovation of the Polish food industry | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Konkurencieschopnosť a inovácie v poľskom potravinárskom priemysle | ||||||||
Autorské údaje | Krzysztof Firlej, Anna Kowalska, Arkadiusz Piwowar | ||||||||
Autor | Firlej Krzysztof | ||||||||
Spoluautori | Kowalska Anna | ||||||||
Piwowar Arkadiusz | |||||||||
Zdrojový dokument | Agricultural economics. Vol. 63, no. 11 (2017), pp. 502-509. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Heslá | priemysel potravinársky * konkurencieschopnosť * vývoz * dovoz * potraviny * obchod zahraničný * Poľsko | ||||||||
Anotácia | Konkurencieschopnosť v potravinárskom priemysle v Poľsku s prihliadnutím na faktory ako: orientácia na export (OE), pokrytie importu exportom (TC), penetrácia importu (MP) a odkrytie porovnávacích výhod podľa Balassa (RCA) a Lafay (LFI). Prezentácia inovácií v poľskom potravinárskom priemysle. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Zväzky | 2017: 7-12 | ||||||||
|