Vytlačiť
1. Effects of corporate social responsibility on food safety
SYS | 0239294 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20220805075035.1 | |
100 | $a 20180124a2017łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a eng $d eng |
102 | $a CZ | |
200 | 1- | $a Effects of corporate social responsibility on food safety $f You-Hua Chen, Pu-Yan Nie, Yong-Cong Yang |
330 | $a Štúdia ako prvá rozvíja teoretickú analýzu korporátnej sociálnej zodpovednosti v potravinárskom priemysle týkajúcej sa najmä potravinovej bezpečnosti a kvality. Zistenie, že aktívna cenová regulácia štátu nie je vhodným riešením, pretože znižuje kvalitu potravín, zatiaľ čo kvalita potravín znižuje zisky monopolov. Problém potravinovej bezpečnosti najmä v rozvojových krajinách, v Číne a v Brazílii. Praktická implementácia na dvoch modeloch. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0238296 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 63, no. 12 (2017), pp. 539-547 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2017 |
541 | 1- | $a Efekty korporátnej sociálnej zodpovednosti na potravinovú bezpečnosť. |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002926 $a korporácie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0045299 $a zodpovednosť podniku spoločenská |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003480 $a monopoly |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001254 $a bezpečnosť |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005293 $a regulácia cenová |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002955 $a krajiny rozvojové |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001562 $a Čína |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001326 $a Brazília |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0069723 $a Chen $b You-Hua $4 070 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0069724 $a Nie $b Pu-Yan $4 070 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0069725 $a Yang $b Yong-Cong $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20180124 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |