Vytlačiť
1. Možnosti rozvoja slovenskej gastronómie
Názov | Možnosti rozvoja slovenskej gastronómie : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Barbara Kišová, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková | ||||||||
Autor | Kišová Barbara | ||||||||
Ďalší autori | Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2018. - 42 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 901711 | ||||||||
|