Vytlačiť
1. Integrated Assessment of the Impacts of the New Economy on Health and Healthy Food
Názov | Integrated Assessment of the Impacts of the New Economy on Health and Healthy Food |
---|---|
Autorské údaje | Vanda Lieskovská, Silvia Megyesiová, Erika Dudáš Pajerská et al., Reviewers: Tomáš Kincl, Iryna Reshetnikova |
Autor | Lieskovská Vanda EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF |
Spoluautori | Megyesiová Silvia EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF |
Dudáš-Pajerská Erika EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | |
Naščáková Jana EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | |
Petrovčiková Katarína EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | |
Ďalší autori | Kincl Tomáš (Recenzent) |
Reshetnikova Iryna L. (Recenzent) | |
Vydavateľské údaje | San Antonio : FedEx Print & Ship Center , 2018. - 317 s. [15,85 AH] |
Vydanie | 1. vydanie |
ISBN | 978-0-692-10739-3 |
Poznámky | VEGA 1/0376/17. - VEGA 1/0251/17 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 33 - Ekonomika. Ekonomické vedy |
Heslá | ekonomika nová * rozvoj trvalo udržateľný * starostlivosť zdravotná * zdravie * bezpečnosť potravinová * maloobchod |
Kategória EPC | Vedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E18 00516-001, kópia titul. strany |
Dostupnosť | Plný text prístupný pre archívne účely publikačnej činnosti |